Denkbeeldige grenzen

Margot Dieleman - Lieven Lefere - Stefan Snick - Lode Stroobandt - Bastiaan van Aarle

Lieventje, denkbeeldige grenzen, Wilford X, Grenzen

Grenzen fascineren. Misschien omdat ze veiligheid suggereren. Door een scheiding aan te brengen tussen binnen en buiten, nacht en dag, water en land, het ongewone en normaliteit. En toch, grenzen houden schijnbare tegenpolen samen. Zoals de nacht langzaam overgaat in de dag, het water van de zee dagelijks de grenzen verlegt tussen eb en vloed, zo zijn vele grenzen voortdurend in beweging.


Veel fascinerender dan de grenzen is ons waanzinnig verlangen om ze voortdurend te trekken. Het is alsof we op zoek zijn naar een onbestaande lijn in de ondefinieerbare zandstrook tussen eb en vloed, uit angst overspoeld te worden. De grenzen die we maken zijn denkbeeldig en bij uitstek de grens tussen het bekende en het onbekende.


‘Met het thema ‘Denkbeeldige grenzen’ wilde kunstplatform Wilford X de grens tussen het vertrouwde en het nieuwe verkennen. Tussen wat er is en wat op ons afkomt… Een selecte groep fotografen – zowel jong talent als talent dat eerder in de luwte werkt – interpreteerde het thema ‘grenzen’ ruim en in volkomen vrijheid interpreteert.


Meer informatie over de deelnemende fotografen vindt u op de websites van Margot Dieleman, Lieven Lefere, Stefan Snick, Lode Stroobandt en Bastiaan van Aarle.Foto's

Meer foto's vind je ook op onze Facebookpagina: Wilford X


Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Restaurant, 5-gangenmenu Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Restaurant, Culinair Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Restaurant, Gastronomie Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Restaurant, Gastronomisch Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Galerij Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Galerij Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Galerij, Inkom Wilford X, WilfordX, Temse, Wilfordkaai, Galerij, Buitenaanzicht